Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml

Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml

Dnes jsme vybrali: Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml od proslulé značky za příznivou cenu 269 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 4 ks
269 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Hydratační pleťový krém s kyselinou hyaluronovou je vhodný pro všechny typy pleti, ideálně pro suchou a dehydratovanou pleť. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Při pravidelném používání je pleť viditelně pružnější, pevnější, vyhlazená a působí svěže. Krém je určen pro každodenní péči o pokožku obličeje, krku a dekoltu. Redukuje tvorbu vrásek, chrání pleť před předčasným stárnutím. Obsažený allantoin a šťáva z listů aloe vera mají výborné regenerační, zklidňující a hydratační účinky. Vyživují, zjemňují a chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí. Použití: aplikujte každé ráno a večer na vyčištěnou a suchou pleť. Objem: 100 ml Žádaný produkt Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml od originálního výrobce - tento produkt prodáváme s neuvěřitelnou slevou za 279 Kč.

Vše o Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml za 279 Kč

  • Název: Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml
  • Výrobce:
  • Cena: 279 Kč
  • EAN: 4039525108874

Podobné produkty

Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml

Další produkty od výrobce

Kvalitní produkt Denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou 100 ml od společnosti - tento hit pořídíte s neuvěřitelnou slevou za 279 Kč. S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Už se těšíte na svoji objednávku?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby