Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F

Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F

Poctivý výrobek, Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F od oblíbené společnosti za akční cenu 779 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
779 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Nůž Hard Edge s dlouhou rovnou čepelí a hladkým ostřím se používá k porcování větších kusů masa, ale také ke krájení syrového i pečeného masa. Využijete ho při krájení šunky, salámů a jiných uzenin, můžete s ním však nakrájet třeba i meloun či ananas. Pevná a perfektně ostrá čepel porcovacího nože Fiskars Hard Edge je 22 cm dlouhá a poměrně široká.Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou. Prvotřídní produkt Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F od populárního výrobce Fiskars - tento artikl čeká na vás za téměř velkoobchodní cenu 699 Kč.

Vše o Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F za 699 Kč

  • Název: Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F
  • Výrobce: Fiskars
  • Cena: 699 Kč
  • EAN: 6424002011033

Podobné produkty

Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F

Další produkty od výrobce

Fiskars

Trhem osvědčený produkt, Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F značky Fiskars - tento artikl musíte mít s extra slevou za 699 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Záleží nám na tom, abyste ušetřili.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby